fredag 5 augusti 2016

vill, vill vill...

Igår så var jag väldigt kluven när jag kom hem. Av hela mitt hjärta ville jag verkligen gå ut och träna stadga i uppflog och med dummysar med Allis... Jag letade fram min fasan-dummy för att kunna träna avlämningar, och fick verkligen tvinga mig själv att gå in och börja plocka undan så att Åsa och Annika får plats hos mig i helgen... Jag började grejsa med datorn, anmäla till lydnadsprov, och grejsa på och sen måste man ju hitta på middag... vårrullar, lätt som en plätt ;-) och Jennifer fick börja, jag stekte bara kyckling och friterade dem :-D... Jag började damma av alla pokaler och stoppa dem i en låda och sen duschade jag alla tre hundar och trimmade en (lite), jag får kanske klippa lite på Allis i kväll, :-D, Bira tog jag ju i tisdags...
 Sen var det dax att krypa till kojs, det kommer bli en lång dag idag! Och då!! Sängen var ju fortfarande full med avdammade pokaler :-D, så det var bara att packa dem och sen ta alla saker i den andra delen av sängen och stuva undan dem, ha ha ha... men tillsist blev det natt :-)

Idag åker vi mot Västerås och även om jag mycket hellre hade varit hemma och tränat jakt, så tror jag att det kan bli riktigt trevligt! Ikväll lydnadsmästerskap med Cider och Bira och i morgon club show!

Hej hopp!

Inga kommentarer: