torsdag 16 januari 2014

irriterad

När man är irriterad och har motlut i allt, då är det meningslöst att träna hund och meningslöst med allt! Nu är jag URLESS!!!

Jobbet är fruktansvärt, vi svämmar över av jobb... Förra veckan vurpade jag x antal ggr och nu vill inte handen vara med riktigt. Igår var jag in på sjukan, träffade en toppensköterska, som tyvärr var tvungen att gå på möte och en annan tog över, som bara tänkte skicka hem mig!!! Jag stod på mig och fick en remiss till röntgen... Ja, ni läste rätt... remiss till röntgen i Sveg, jag menar hur mycket kan de att göra då?? Ja, tydligen mycket eftersom jag ännu inte fått komma dit... :-(.

Idag var jag supersmart och tog en sparktur med Lizza och det passar ju bra eftersom Bira verkar halt igen :-( och nästan direkt kände jag att det inte var någon bra idé... men Lizza drar ju och då går det väl... Föret var USELT och jag fick hjälpa till mycket. Jennifer höll på att ramla baklänges när jag kom hem eftersom handen nu inte bara var lite svullen utan rätt rejält och den skiftade dessutom lite i blått på vissa ställen... Men, så kan det vara, eftersom jag kan röra på den åt alla håll och kanter så är det inget fel på den, det är ju ändå bara en benbit som sticker upp på handryggen, den är lite svullen och tål typ ingen belastning... Kanske ska jag kliva upp i morgonbitti och skotta snö och sen åka på sjukan igen :-), tror ni de tror på mig då??
 Jo, jag kan ju berätta att felet med min hand är förslitning eftersom jag jobbar med dator... eh... och den säger pang-poff när man vurpar och tar emot sig med handen?? Jo, det kunde liksom vara droppen! Pust..

Jag hade dessutom tänkt att ta mig en tur på skidor och jaga lite fågel i helgen!!! Tårarna rinner!!! Jag kan ju inte åka skidor!!! Ska ju vara som Gustaf Vasa då med en stav... eller så får min bror och jag slå våra kloka ihop och uppfinna något bra...

Igår hade vi en superresa till Älvdalen på ridskolan... ha ha... tur att sällskapet är gott så man får trevligt ändå! Jo, bilen var helt ok!! Efter barnen ridit var vi alla på svältgränsen som vanligt. Vi tog en snabbis in på konsum och shoppade behövliga saker hem. Sen mot Östäng och i bilen fantiserade vi alla om en stor smarrig hamburgare (utom Atle då som vill ha pannkaka :-) ) och så kommer vi dit... mörkt!! Då hade de stängt kl 19... och det kommer de göra nästa vecka också... Snacka om att bli deprimerade! Ok, mot pizzerian... och gissa... STÄNGT!!! Ok, snabblösning... Ica, sallad, snabbt och enkelt! In på Ica... de har plockat undan salladen för dagen... Nu är vi desperata! Panpizza/paj/pastamiddag inshoppas och så åker vi upp på ridklubben igen. De har ju micro! Fixar barnens, in med Sussas... och då, då stannar micron... Jo då, Sussa och jag fick också mat tillsist. Micron blir bara lite överhettad och måste vila ibland, men ni förstår skräcken som grabbade tag i oss där... ha ha ha... halvtolv var klockan innan jag var hemma! Och precis innan vi nådde Orrmo och Sussa m barn var hemma så ringde hennes karl, då har deras yngsta fått magsjuka... Hoppas bara vi klarar oss från det!

Imorgon tror jag att jag tänker ta mina vänner och åka in på Sveg och lägga ett hårt spår eller två. Det behöver både dem och jag och det borde jag klara, jag har ju en vänsterhand som fungerar bra :-)

Hej hopp i kallsnön och tack för att jag fått lätta mitt hjärta!

Inga kommentarer: