tisdag 3 maj 2011

Det går upp, det går ner, det går...



Va F-N!! Hör här... jakt-kursen som jag skulle på, var för få anmälda och jag befarade det värsta och med mitt flyt ni vet... Men igår kom beskedet!! YES!!! vi ska åka söder ut och träna jakt!! Sen måste jag kolla lite avmaskningar och annat skojs... jag är LIVRÄDD för dvärgbandmasken ska ni veta... och alla äckliga fästingar... URK!! Men F-N så skoj det ska bli!!

Lizza o jag skulle ju köra vår debut i spåret i helgen... men så blir det inte... Lilla Lizza har troligen fått vattensvans... den bara hänger där och är nu ordinerad vila och värme... SKIT TRIST!! Och jag hade inte gett upp, bara fått en bryt-i-hop-dag!! Testade sen och hon kan det mesta rätt bra... blir lite vid ibland bara men kommer glatt när jag ropar.... och hon ballar liksom inte ur i ett moment utan möjligen mellan... (utom möjligen i hoppet, men nu har hon förstått vad jag vill) men nu är det som sagt vila som gäller! och så är det 28 dagars karens på henne om jag väljer att medicinera henne... men det avvaktar jag med! Och om 28 dagar så är det ca 1 appelltävling kvar före hösten... SKIT!!!



Johan funderar nu på om han ska ta min plats i helgen och testa med Bira... hi hi... det tycker jag han ska göra. Vi får se vad han säger när han kommer hem... Ja, tävlingen hade få anmälda och ville ta in reserver, så då borde han få ta min plats.

Igår var det måndagsträning på klubben... och det var trevligt som vanligt! Utom att de andra då såg att något var fel med Liten... och jag då tog ut Tanija o tränade... ha ha... vilken idiot hon är!! Hon har själv lagt till momentet skall i allt hon gör... och när Jennifer skulle ta henne medan jag fotade lite så nöp hon Jennifer lite i benen också. Inget ont, bara för att hon var så övertaggad!! Och jag undrar hur i hela friden jag stod ut med det energiknippet när hon var ung... ha ha... Inte konstigt att jag fick slita en del innan jag ens fick det halvhyffsat! Min underbara tant!!


Jo och så det här med flyt... i lördags så sprack min tand... den jag varit till tandläkaren med 700ggr för att få fixad... den sitter fortfarande där och alla bitar är kvar, men den är i 15 bitar eller något. Typiskt!! Hoppas det ingår i jobbet de påbörjat bara... Ska nu in idag och träffa en hygenist eller sköterska... tandläkare hade de ingen nu... pust!


GU-F som jag behöver för TJH, det hade jag planerat att gå i Falun i början på Juli... så Johan kunde ha hundarna... det blev en miss där kan man säga... Jag står som 7:e reserv och sannolikheten att jag kommer med är minimal... och det blir då i höst istället och så missar jag en massa annat som jag tänkt göra då. SKIT! Troligen även utställningen här hemma... Flyt i allt...



I kväll startar jag allmänlydnadskurs! Ska bli roligt att se vad det är för filurer som är med! =)... Några vet jag, men inte alla... Både klickerkursen och rallylydnaden blev inställda, lite trist men lugnt för mig då. Är nog länge sedan jag hade en så här lugn vår och då blir min jycke sjuk... skit!


Nu ska jag promenera lite med Bira innan jag ska in till tandläkaren... i det vackra april-vädret... Nähä, var det maj?? Och vädret som sa april... ;-) Fast jag har hört att det snöar på fler ställen i landet :-)

Hej hopp!!


Jo... har glömt att skriva om Biras TJH-träning i söndags... men vi har tränat, så ni vet :-)

1 kommentar:

Britt-Marie Olsson sa...

Hej,
Kul att läsa dina inlägg blir så himla glad för du är alltid så positiv till Bira, var går jaktkursen, är det inom ssrk eller någon privat,
jag är ju alltid nyfiken, har ni några utsällningar på gång där uppe eller, själva ska vi till Hässleholm och Hasslarp som är officiella sen har jag Lomma nästa helg som dock är inofficiell, Ha en bra fortsatt vår och hoppas Johan tar lydnadsmerit med henne för det är de värda håller mina tummar o tår
Hälsningar Britt-Marie