torsdag 20 maj 2010

snabbis..


Tror ni jag fixar det?? Att bara skriva ett kort inlägg?? Ha ha... det kanske beror på vad man menar med kort... vem man jämför med :-)


I alla fall måste jag berätta att jag igår var på klubben och tränade... och det är underbart!! Det känns som jag varit på väg dit 4 dagar i veckan i många veckor nu och det ALLTID kommer något ivägen. Nu passar inte min tid riktigt med de andras, men...


Kl 18.00 har Johan fotbollsträning, kl 19.00 börjar det en agilitykurs på klubben och där är 2 "mammor" som också tränar hund... =)... Nu slutar Johans fotboll ca 19, men... han skulle låna en telefon och ringa mig när han var klar ifall de körde längre och ingen ringde =)!


Det jag ville berätta var att Lizza var superduktig!!! Hon hade mycket bra kontakt med mig och sökte mig och jag blir SÅÅÅ glad!! Visst kollar hon ibland på de andra, men... mmmm... jag skulle alltså utan problem kunna ha henne lös där, trots skällande agilityhundar och att de andra som tränade belönade med kamp!! Som sagt, hon kollar dem, men vill vara med mig!!


Kan detta bero på löpet?? Jag är ju sådan som inte vill "skylla på" olika saker, som tex löp, och jag vill då inte heller ha det som "lösning", men efter löpet känns det som jag fått en helt ny hund och det är så ofattbart UNDERBART!! Sen ska jag ärligt säga att jag tror också att valet av träningssätt har varit till hjälp och det handlar hela tiden om att hon väljer... men, kan hon bli så här efter löp?? Jag trodde det var tvärt om mer... de blev mer självständiga och "tyngre" att få med på saker...


För er andra "nördar" (och givetvis andra med intresse ;-) ), hon hade flyt i sittet, mellan två okända schäfrar som tränades och med ett avstånd på kanske 3-5m... DET NI!!!


Tjohoo!!! Nu ska jag ut i skogen och sätta upp rutor, åka hem, laga middag eller något... och sedan ska vi på öppet hus på skolan och på kurs med Bira, allt samtidigt!! =) Som vanligt... OCH till er som väntar på förkylning och ögoninflammation kan jag bara säga, ta ett vårdopp!!! Jennifer hade ögoninflamation EN DAG, sen var hon frisk och kry... lika med halsen, en dag... och jag är helt övertygad om att hon dödade varenda basilusk när hon badade i Säs-ån i helgen... Ja, hon badade även när det var +5 i luften... =)... måste ju bräcka morbror vet ni! Johan, han är inte helt bra ännu... och han är för mycket kruka för att bada!


Och!! För er som är sugna... det är förlängd anmälningstid till SV-utställningen i Avesta!! Skynda, skynda!!


Säs ligger mellan Mora och Älvdalen, ca 1,5 mil från Mora...


Kort va!? ;-)

1 kommentar:

Linda sa...

Vet inte om du syftar på någon speciell när du nämner svensk vinnare. VI ska kolla upp om det finns ngåon möjlighet att åka dit och ställa Baloo. Han är ju lite skygg så samtidigt så är man tveksam. Jaja, vi får väl se hur det blir. Det hade varit kul att se Bira när man ändå har sett dom andra. På bilderna ser hon så stor och "clumpig" ut men när Johan skrev att hon vägde 23-24 kg, det vägde baloo när han var 7-8 månader skulle jag tro. Han ligger på stadiga 34 som det ser ut nu.
Vi ska kolla upp Svensk Vinnare i alla fall och har vi tur så träffas vi där.