fredag 28 maj 2010

Hjälp...Börjar med bilden på granen som jag funderade på när vi mötte nalle... Läckert va!?


Jag tror aldrig i hela mitt liv att jag önskat mig hjälp så mycket som just nu... Det här är... ruttet...


Aldrig har jag blivit så glad för strykningar på tävling och samtidigt är ju det för klubben och så är det de man känner som stryker sig och då blir man ju ledsen, för dem vill man ju träffa... Konflikt för Marie! Men, jag har nu varit så fräck att jag tar bort mina egna spår från tävlingen... eller så möblerar jag om lite kanske... pust! Men, just nu tror jag att jag ska göra så lite som möjligt...

Mitt ena öga är ordentligt svällt (öppet 0,5 cm) och rinner hela tiden, det andra är bara rött och rinner lite ibland... igår när jag skulle snitsla ett elitspår så orkade jag gå runt halva... så jag har väl förkylning i kroppen också... dessutom får man en dundrande huvudvärk för ögonen ansträngs ju hela tiden..


Vad skönt det är att få skriva av sig så ni kan tycka lite synd om mig =) =D


Men, jag har gjort några roliga saker också... =) Varit med barnen i Häddal och det värmer när man får se dem grejja med hundar och sedan säga att det var den bästa dagen i deras liv.... Bira är en toppen hund!! Hon ställer upp på barnen och har de bara en godis så kan hon jobba med dem fast jag pratar och grejjar med någon annan. Springer de så springer hon, inget rottis-hopp-och-lek-bita-i-kopplet där inte. UNDERBART!! Nu ska jag dit igen snart... oroar mig lite för hur jag ska orka =) Hoppas det är snälla barn! ;-)


Hej hopp!

2 kommentarer:

Britt-Marie sa...

Hej,
Önskar dej en trevlig helg och krya på dig, lite vila är väl kanske aldrig fel så inte infektionen blir värre.
Britt-Marie

Wellegårdens Kennel sa...

Hej,

kämpigt är det ibland men du är guld värd som kämpar på och ställer upp. Utan sånna som dig blir det inte mycket gjort!

Kramen :)