fredag 5 juni 2009

mer tävling...


... idag igen... och jag har inte hunnit träna något, igen! Jag måste verkligen bli bättre på det här... funderar på att ta en lååång-dag på måndag. Undra om någon mer är sugen... Johan har ju både fotboll och valpkurs och om jag inte står och är nyfiken så hinner jag kanske både spåra, köra uppletande och lydnad. Vore toppenroligt!! Någon som har ett tips på var man kan köra lydnad om de har valpkurs på planen ( kändes dumt att störa...)... Men, jag spikar inget nu utan avvaktar och kollar av med P-O och veckobrev först, så jag inte gör bort mig...


Jo, tänkte ju träna igår, men det blev inställt... Fy bubblan vilket väder!! Och jag har ju bestämt att i alla fall inte tävla Tanija om det öser ner, så varför träna?? Sen pendlade faktiskt tempen mellan 3 och 8 grader och jag drog till garderoben och hittade ett par långkallingar!! Varför frysa?? Jag menar... Bira vill ju vara ute och strosa på mellan skurarna och pappa behövde hålla i hjälp... Brrrr... Johan idiotförklarade sin mamma och min mamma tyckte jag var klipsk!! =)

Nu blir det nog lite rutan, vittringsapportering och fjärr med Tanija... funderar på ett litet specialupplägg på det hela och då kan det nog bli lite fot också... oj oj oj... inkallning har jag också glömt... pust, vad skulle jag anmäla till Järvsö för?? Jo, för att vara snäll... det var lag-tävling och enda sättet att få ihop ett lag för oss är att Marie och ev Bettan anmäler... vet ni, det lät som jätte många skulle vara med och nu blir det nog bara jag... =( Lite trist faktiskt!!

Ja ja, Siri är ju mycket mera redo och det som känns som mest akut att träna på är rutan... den ska vi banne mig få till på något sätt... måste bara lura ut hur och så måste jag lösa en yta att träna på... Gräset börjar bli så långt här nere på täkten. Blir lite bil-raggning idag igen!

Igår var vi på teater. De är såååå otroligt duktiga och vilket jobb alla lagt ner!! Helt otroligt!! Och jag kan ju säga att så tuff trodde jag inte Jennifer var... pratade en massa och knatade omkring där på senen. *mallig mamma*. Nu har de kört 3 föreställningar och jag kan tänka mig att alla är totalt tömda... tyvärr blir det nu ingen fortsättning, annars har vi ju sett på teater varje vår sedan Johan började i Sveg... klasserna blir ju inte som nu... Men, det blir säkert bra ändå!

Nu ska jag nog ta mig en lur... så jag blir utvilad till kvällen. Eller så tränar jag först, vilar en lur & tränar igen =D!

1 kommentar:

Liza sa...

Var också dit och såg teatern på dagen med dagis och Herregud vad duktiga ungarna var från Getingen. Sen var det nån duktig tjej som jag tyckte mig känna igen *fniss* ;D Hon var jätteduktig din Jennifer :D Hälsa hon det. Kramar