torsdag 11 juni 2009

Väder!

Väder är en konstig sak...

Idag har jag haft som mål, förutom en del pappers-göra, att mala köttfärs! Kött är intaget på tining och allt har varit väl förberett. Och kan ni tänka er... när kvarnen ( som står ute på en bro ) väl var ihopsatt då kom regnet och det har regnat och regnat... SKIT TRIST!! För även om kvarnen står på en bro, under tak så hade inte jag fått göra det... och alltså blivit skitblöt! =(

Sen då.. jo... söndagens väder... nu hade jag nästan helt ställt in mig på att skita i tävlingen i Timrå, men nu ser det inte ut som att det ska regna! Hur gör jag nu?? Jag har ju inte tränat nå på framåtsändandet sen sist... Åååå... ut och träna! Men, jag litar inte för 5 öre på helgens väder, så jag avvaktar en stund till, så får vi se... fast, träna lider nog ingen av =) ;-)

Har förövrigt också cyklat en sväng idag... med Tanija då förståss och då var det minsann uppehåll!! Ja, annars hade jag nog inte cyklat ;-)

Sen! A-kassa är skit!! Vet ni, att fast jag inte gör så mycket med min F-skatt så kan jag inte ha den kvar... därför att då stjäl den tid som mitt jobb ska ha... konstigt... Alltså, jag förstår om du lägger ner flera timmar i veckan & tjänar en hacka på det, men annars... snacka om att gynna svartjobb!

Ha det gott! Nu ska jag ut och mala och laga middag och... ja, ni vet...

1 kommentar:

Liza sa...

Tack för grattiset och självklart ska här tränas så vi kanske kanske kan göra ett öppet innan hösten. Regn vad är det förresten ;D Här i Sveg regnar det aldrig ;D Kram