fredag 19 juli 2019

nedräkning...

Nu har nedräkningen börjat på riktigt!! Ca 3 timmar kvar, sen hoppas jag att jag får lite lugn och ro... ha ha ha...
Min lugna och tidiga kväll igår blev en katastrof!


Först var Johan och jag till Ängersjö på skogsmuseumet. Lotta fick inte följa, för hon skulle inte ha tålamod att gå runt och titta... ha ha ha...
När vi kom dit så hade de inte längre något inträde på museumet och det hade förfallit ganska mycket sen vi jobbade där. Johan tror att han var där 2013 och jag var väl där 2010-2011 eller något.
Vi kände oss lite elaka som inte kom dit för att äta, utan bara titta, så vi tog en dricka innan vi åkte hem :-). Han fick lite bilder till sitt skoljobb, och jag fick lite uppfriskning från studietiden :-).


När jag kom hem så fixade jag middag, ni vet kock-jobbet ;-). Och sen fick jag hjälp i mitt bonde-jobb. Vi röjde bort gräs från eltråden, testade om agregatet som jag har lånat fungerade. Kopplade in ett nytt lånat aggregat som fungerade betydligt bättre. Så, nu ska jag se om jag kan sätta upp något nät över hönshagen också, så kan de kanske få gå ut sen, tuppen och hans ynglingar :-).


Sen ville Johan att vi skulle åka och bada med Allis och Rosé igen. Ok sa jag och lovade Jennifer att vi skulle bada i helgen då jag inte ville vänta på henne... Jag ville inte komma hem för sent... Vi åkte och badade. Grannarna var i sin stuga och där hamnade vi efter badet OCH det blev jättesent... :-S. Ja, jo, jag tog mig upp idag. Jag gör ju oftast det... men jag känner mig sur och grinig och... äh! Ni vet!


Allis hade superfart i vattnet. Och det är så underbart att se när hon är på detta humör!! Jag älskar det!!
Och sen stod vi ute och pratade med Mita.. och då säger Mita att Allis är nog den av mina hundar (genom alla år) som är lydigast och mest samlad/ordningssam... ha ha ha... jag tycker allt har gått utför med allt olydigare hundar... ha ha ha... men Allis är fantastisk!!
 Det ble en del sitt-stanna där utanför... och det får jag väl räkna som träning? Det går utför nu ;-) :-)


Hej hopp!

Inga kommentarer: