onsdag 28 oktober 2015

prom

Det jag tänkte skriva igår var att jag ska försöka skriva ner mina träningspass här i bloggen, så jag får lite bättre koll på dem, eftersom jag är så otroligt dålig på att skriva ned dem på papper :-). Det behöver ju inte ta många sekunder egentligen...

Igår blev det en promenad med de tre vita, 4km gick vi! Och jösses vilken promenad... jag önskade att det varit snö, att hundarna haft selar, att jag haft skidor och kunnat åka och att Allis varot lite äldre... ha ha ha... De drog som idioter och tidvis kändes det som jag fladdrade fram i skogen.
  Detta är ju inte nyttigt, att dra på det där sättet i halsband. Så jag tog beslut att på direkten beställa en sele till Allis, eller snarare se om jag kunde hitta en i storleken mindre än de jag har och testa hur den passar och sen beställa. Men, när jag kom hem så var jag bara tvungen att testa Ciders sele och... den passade perfekt! Jösses... om Cider ska ha den måste jag väl spänna ut den lite kan jag tänka mig :-). Nu har jag beställt en sele till Allis också, i samma storlek.
 För promenaden idag så får Bira ta Lizzas sele, Cider ta Biras och Allis ta Ciders. Perfekt!

Hej hopp!

Inga kommentarer: