tisdag 29 november 2011

Lek!

Jag går just nu en webbaserad kurs, om någon nu skulle missat det :-) OCH jag är grymt inspirerad och jag längtar verkligen efter att få leka, filma leken, studera, utveckla och, åååå... mest med Bira :-), hon är ju svårast eftersom hon inte uppskattar dragkamp på samma sätt som en nördig rottis :-).

Igår, när vi tränat klart på måndagsträningen, då lekte jag lite med Bira... Hon var GRYM!! Har aldrig sett henne sådan... hon hoppade, högg leksaken (en fårskinnsbit med gummibands-"snöre") och drog av bara den!! YIPPIE!! Ska försöka filma i kväll, men det är ju lite si och så med lyset. Och så hoppas jag hon leker lika bra! Det är lite svårt att hinna släppa (=belöna) rätt drag ibland... bara hoppas att man lyckas fler gånger än man misslyckas. Nu känns det dock som att det viktigaste är att komma igång med leken! När jag lekt klart så lekte hon en stund till med sin husse! Goa lilla söta spaniel....

Lizza fick träna plats. Sakta men säkert... ser att det blir jobbigt när det är högre aktivitet runtomkring, nu var det rätt lagom... Och Johan gjorde det lite extra svårt för henne genom att gå när med Bira. Det blir kanonbra när det hamnar på en så lagom nivå! Och Bira är ju inte jobbig utan en trygghet... Sen tränade vi lite teknik inför fjärrdirrigering, mest för att ha kul och peta i saker :-). Roligt! Hon är rolig att peta i saker med, man ser att cellerna jobbar :-).

Nu är det jobbdax :-) Hej hopp!

Inga kommentarer: