onsdag 23 november 2011

1000 saker!!

Jag har 1000 saker att berätta för er och ca 1500 av dem är hundiga ;-)!! Har lite svårt att hinna med just nu bara... tycker det går i ett... inte lätt att behöva jobba!! :-D! Och sättet vi jobbar på just nu gör det omöjligt att skriva på arbetstid.. MEN det är ju roligare att vara här när det går i ett, men man blir också tröttare av det.

Detta inlägg ska jag dock skriva om vilken underbar hund jag har!!! Om någon har missat det... Hon är ofattbart underbar tom. Ju mer saker jag funderart över, desto mer tror jag att jag börjar inse VAD jag har i snöret!! Och vilken utveckling hon gjort!!!

Var det verkligen bara förra vintern som hon gjorde utfall mot varenda kotte som var utomhus (och skottade snö, promenerade osv)?? Nu i helgen var hon stadshund!! Fulla människor, människor som plötsligt dök upp ur dörrportar 3m framför hennes näsa, osv, osv och på sin höjd att hon ägnade dem en liten blick!! Bira, Lizza, Johan o jag har bott i lägenhet... där hade de party hela natten, eller halva då... först fest, sen var de troligen ute på stan och sen vid två efterfest... 2 skall på hela natten!!! Och mina hundar är riktiga lantishundar!!! Vilka superprinsessor!!! Jag är SUPERENÖJD!!!

Sen var jag på föreläsning med Eva Bodfält och där fick jag möta hundar i olika form... och jag inser att jag ÄLSKAR brukshundar!! Jobbande ena med hjärna!! Underbara krafter... Jo, men det fick mig att inse viken jycke jag har :-). Jag har en hund som jobbar, som ÄLSKAR att jobba och som i alla fall själv inte förstår att man måste ta pauser i jobbandet... he he... sådan herre sådan hund... vilket ju passar mig bra... MEN skillnaden mellan det vi fick se och min lilla söta rara var nog mest förmågan att kunna koppla av. Låter bakvänt med det jag just skrev... MEN om jag lägger en hand på henne så kopplar hon av HELT på ett ögonblick, även mitt i värsta leken... Tänk vilken... lyx! Men, jag ska helt klart träna det ändå och få henne att koppla av utan min hand och kunna växla mellan av och på på ett bra sätt.

ska skriva ett eget inlägg om Bodfält senare... och ett om cert på utställning och så ;-) JO! ska också skriva lite om distanskursen jag påbörjat i hundträning. Har inte hunnit kolla på det så mycket än, men det kliar i fingrarna ;-). Tur/synd jag inte har ljud på jobb-datorn :-D.

Nu ska jag skärpa mig lite... hej hopp!

Inga kommentarer: