torsdag 26 februari 2009

stressigt värre...

... men jag måste ändå skriva några rader... Jag lär ju knappast få tid över till det i morgon =) och sen ska ni komma ihåg att jag gömmer mig i skogen några dagar... vi tar ju sportlov!! Och börjar resan mot skogen redan i morgon! Känns riktigt riktigt skönt att få vila upp sig lite där ute... Pannlampan och en god bok är packad... och... så mycket mer har jag inte hunnit packa än!! Och kl 10 ska jag ha möte i Sveg i morgon och i kväll kurs... URK vilken tidsoptimist jag är! Men, det ska nog lösa sig, annars får jag väl göra en runda hem då efter vi date:at i morgon fm! Det är inte värre än att det går att lösa...

TACK Ulrika! För att du tränade med mig idag och för att du hjälpte mig att serva Johan på Härjulfa. Vilken tur att jag inte hade med tvåbarn... =D =D

Ja, Ulrika och jag tränade idag på ICA-planen. Mycket folk och bilar, men Siri, hon blev mest störd av att Ulrika tränade Myran och hade helst velat vara med där... Hon är tungjobbad den lilla damen när hon är så där. Nyttigt var det att se att rutan blev något helt annat med Ulrikas koner. Måste nog låna några andra än mina och köra lite :S Inte vad jag räknat med... Tur att jag upptäkte det NU!!

Inkallningen gick riktigt bra!! Idag höll hon farten när jag la ut kamp-grejen bakom henne och det känns mycket positivt!! Nu körde jag bara 2 ggr, men bättre det och ha ett gott resultat!! OCH jag måste ju berätta om platsen... Den är jag mycket mycket nöjd med!! Efter jag lagt och gått bakom bilen gick Ulrika in och la Myran och sedan så plockade hon också upp Myran innan och allt gick jättebra!! Sen gick jag ju fram och belönade flera ggr och klickade då innan, medan jag fortfarande var gömd. Det känns som helt rätt metod!! Och riktigt häftigt!!! Och visst kollade hon vad Ulrika gjorde bredvid henne, men det var bara en snabbkoll!! Jag hoppas att detta kommer fungera när jag står framme också, på köpet då ;-)

Nu ska jag vara kock, så jag hinner äta innan kursen... och igen, TACK Ulrika!

1 kommentar:

Ulrika sa...

Tack själv för en trevlig dag, och tänk på att det bara är roligt för mej att ha barn ibland också. Därför lånar eller servar jag mina vänners. Du har gjort ett kanon jobb med hundarna sen jag såg dom sist. Det ska bli roligt att åka tillsammans till Ånge. Kram och njut av skogens mörker och tystnad. Träffas i morgon.