onsdag 18 februari 2009

Ha!

Japp!! Detta känns som första gången på en hel evighet som jag lyckas skriva samma dag som jag gjort något!! Jag är ju alltid så sölig...

Idag tog jag mig i kragen och drog upp mig ur soffan, där jag helst velat ligga kvar med en enorm trötthet & huvudvärk och inte att förglömma... en rulle dass-papper att snyta näsan med... OCH vi gick ut och tränade... Har ju som sagt fått LIIITE jättemycket panik över att jag varit så korkad att jag anmält till en tävling och nu har vi bara 3 veckor på oss att få till detta perfekt!!

Så, Siri hon fick rutan och den var ovanligt bra!!! Kanske finns det hopp ändå... OCH jag insåg också att det ligger många poäng gömda i detta moment... Vi körde nu bara på någon meters avstånd, men på första försöket sprang hon rakt in i rutan!! TJOHOOO!! Vilken lycka!! Nu ska ju avståndet ökas till 10m och sen ska hon också stanna på stanna-kommando inne i rutan och då helst stående... och inte som idag, när jag väl klämde in "stanna" i stället för klicket... ja, då satte hon sig *snyft* Men, det positiva är att när vi plockade ut stanna och tränade det några gånger så fungerade det i rutan också!!
Inkallning med ställande är ju ett annat "skit-moment" och här har jag ju bestämt att jag ska baklängeskedja... Fast... då jag inte gjort detta förut behöver jag någon som håller koll på mig och ser till att jag INTE belönar när hon stannar, utan först när hon kommer in vid min sida. En gång fick vi till det helt perfekt!! OCH hon har ännu inte sänkt farten =) men, nu handlar det ju inte om några 25-35m... då måste vi flytta på oss och det orkade jag inte idag!

Tanija då... Jo... vi flyttade ut vår "stopp" träning och det utvecklades enormt av detta!! Nu tycker jag att hon kunde vara lite mer intensiv, men rackarns när jag stoppade korven i munnen och langade ut den... Hon kom mitt för mig och vi gjorde det under rörelse mest hela tiden!! Suveränt!! Sen blir hon lite osäker när jag inte klickar för att hon gör dubbelstuddsar eller när hon sätter sig... Men, jag tror det kommer att försvinna av sig själv!
Vi körde också en del fot, jag vill ju ha bättre kontakt och att hon håller längre och jag tror att vi är på rätt väg... det känndes super!! Möjligen att hon kommer allt för långt fram... och jag vet inte riktigt hur jag ska lösa detta ... jag belönar långt bak och svänger mycket och tvärt vänster och hoppas det blir bra!
Nuuu ska jag njuta av en lugn kväll i TV-soffan! Vi hörs gott folk!

1 kommentar:

Ulrika sa...

Hej! Var inte nervös det går bra och går det inte det så finns det värre saker. Jag tycker det är bra att anmäla för då tränar man med kvalite i alla fall jag. Kramar och sov gott.