tisdag 17 februari 2009

Snacka om kick!!!I bland så händer små saker som bara är såååå häftiga!!! Först nu då så tog Tanija vår klubbs trofé ( allround ) och det var för tredje året i rad, fast lite pinsmat också eftersom nästan ingen annan tävlat... =S... Sen tog hon också årets brukshund och Siri fick årets lydnadshund... Ganska kul ändå! Siri hade ju också väldigt höga betyg på sin tävling...
Och nu ska ni få höra!! Min andra klubbtidning kom idag... Rottweilern... Här kan man också skicka in resultat och det har jag gjort någon gång, mest för att det ska synas att man är aktiv, fast... en del resultat har jag inte brytt mig i ( pucko-marie ). Och så har de ett pris som heter brukskannan och tydligen är det så att de resultat man skickat in automatiskt gör att man deltar i en massa vandringspriser och så där... Och hör och häpna!! Med 2 uppflytt så fanns vi med på listan... Visserligen på delad 25:e plats, men ändå!!! Och vet ni... hade jag rapporterat in mina 2 godkända resultat så hade vi legat på 7:e plats ( fattades bara 5p till 1:an = ett GK resultat till... )!!! Sååå häftigt och nu mina damer och herrar kan jag upplysa er om att minsta lilla ska rapporteras in och vi ska helt klart ut och tävla och göra det riktigt grymt!!! Åh vad vi ska träna!!

Tänk om alla ställanden kunde se ut som på bilden ovan... mmmm....


Och sen, måste jag väl berätta... jag har anmält Siri till en tävling... Den är om 3 veckor, på kvällen... Vad har jag gjort?? Direkt jag tryckt på betala-knappen så fick jag panik!!! Hur dum får man vara!?!?? Lydnadsklass 2, hon kan inte rutan, hon kan inte platsliggning -där jag gömmer mig, hon kan inte inkallning med ställande... TJOHOOO vad smart jag är!! Och att träna plats med en frusen hund när det är -15 är väl inget att rekommendera... men... hjälp mig!!

Sen, eftersom även jag nu börjar längta efter bättre temperaturer... måste jag fresta er med en krokus!! De är ju blande de första som kryper upp genom snön. Men! Vi måste ju på något sätt kunna träna oss klara redan innan dessa tittar fram... Hoppas det blir liiite varmare i morgon, så vi kan träna rutan i alla fall!! Och i sooolen...mmm... vi får se, kanske snöar det! OCH jag ska heller inte missa Helena och ACO i morgon... HEJJA HEJJA!!! Hoppas på två medaljer!! Och det var sååå synd för Ekholm idag! Han gjorde ett strålande jobb och var väl värd en medalj!
Nu mina kära vänner ska jag krypa ner under en filt och smaska på sonens chokladkaka... mmmm...

3 kommentarer:

Ulrika sa...

Hej och GRATTIS!!!!! Nu har du ju lurat mej också och jag fick panik med. Men tänk en gång jag tävlade kväll Ånge det var i klass III då var det -15 vill inte skrämmars. Kramar och ha det.

Ulrika sa...

Ursäkta att jag inte kan stava som folk. Kram igen.

Anonym sa...

Hejsan och GRATTIS igen :D Va skoj ang. tävlingen alltså. Hoppas det går bra ändå och ibland kan man ju bli glatt överraskad av våra fyrbenta. Kram