tisdag 5 mars 2019

måndag...

Igår var första dagen på jobbet efter en veckas semester och det var rätt tufft. Jag har ju inte sovit riktigt på ett tag och definitivt inte sovit in det 30-timmars vakenpasset som jag hade när valparna föddes, men på något sätt verkar det ju fungera ändå :-). Det lär väl flyta på ett tag till skulle jag tro :-).


Igår tog jag med mig Cider och åkte in på måndagsträningen. Ingen lång stund, för jag måste sova... men en stund... Ja, jo... Cider orkar ju inte så himla länge hon heller...


Hur det gick!? Jo, vi störde och sabbade lite för alla som var där, ha ha ha.... Hon är ju betydligt mer social och kontaktsökande, så hon hade lust att säga lite hej till alla som var där.
Vi tränade en del inkallning, och de lägena uppstår ju varje gång hon upptäcker en hund eller människa som hon skulle kunna säga hej till. Och så blev det lite apportering, som är hennes passion, vilket ju gör att hon gärna vill sno de andras dummys/apporter också, och när hon hämtat sin så visar hon gärna upp den för de andra... ha ha ha... stackars träningskompisar!! De vill nog aldrig mer träna med oss... ha ha ha...
Vi körde lite rallymoment också och lite lydnad/startklass moment... Kanske kanske...


Ikväll är det möte och jag är redan trött för det kommer bli så sent. Imorgon hoppar jag apporteringsträningen, för att jag ska komma i säng någon gång... och sen hoppas jag på ett par lugna kvällar.


Jennifer har sportlov och har hand om bebisarna till jag kommer hem. Allis är inte överförtjust i att jag lämnar henne. Hoppas det släpper!
I helgen kommer Johan och Lotta hem, vilket gör att Jennifer också vill vara hemma och då kommer hennes Johan också och vips så har vi fullt hus! Jag antar att katten Hector också följer med... Kan ju bli spännande, ha ha ha... Men, det är mysigt att få rå om alla barn en helg! Kanske kan jag få sova ut lite ;-), annars får jag göra det när jag blir pensionär ;-).


Hej hopp!

1 kommentar:

Liza sa...

Ja pensionsåldern verkar inte vara så tokig ändå ;)
Hoppas du får ta igen all din sömn snart <3
Kram