tisdag 3 november 2009

1 dag kvar!!!

Och det är så otroligt häftigt så ni kan aldrig tro!!!

Så, vad har då hänt sedan sist!? Ja... jag har jagat =) =)... och inte skjutit mig någon älg, men tidvis kan det faktiskt vara riktigt spännande i skogen... ett litet knäppande eller så tycker man sig ana en jycke som skäller där borta någonstans & plötsligt så glömmer man att det just då började bli riktigt kallt & jävligt!!

Sen kan det också vara så... att när du lixom nästan gett upp, solen har försvunnit, vinden ligger på över myren, som förövrigt är riktigt piss-blöt & du har inga riktiga skor... och det är allmänt super-ruggigt!! Då hör du det... en par bjäffande, ja, det måste ha varit en hund & du griper snabbt tag om bössan... nu, nu... pulsen ökar lite och då hör du... "nååhoo", ett älg-lock... från samma håll!!! Nu rusar pulsen... i nästa ögonblick ser du rörelser mellan buskarna och du tar ett fastare grepp om bössan och är precis på väg att ta upp den, då ser du... pappa komma med världens största leende ut genom buskarna... och någon hund, det har i alla fall han inte hört... Men, tack vare det så fick även söndagen lite spänning!!

Igår, då skulle jag ha stora vilo-dagen... Slöa, slöa, tvätta lite och plocka upp efter helgens utflytt ur mitt jakt-boende (husvagnen). Hur det blev?!? Jo... super snabb undanplockning, en eller möjligen två maskiner och en resa tor Hede!! Ja och det blir ju så där 9 mil enkel eller något... Ja, Siri har haft sönder en klo och allt som jag tyckt sett så bra ut såg på söndagen GRÄSLIGT ut... hon hade en elefant fot och den luktade skunk!! Och då är det ju bara en sak att göra.... (och där rök de nya vinterstövlarna...) Så nu har hon ett prydligt rött bandage med en vit ovankant & Jennifer tycker Siri ser ut som en jul-hund och borde ha väntat en månad eller så med sin skada! Och vad hon gjort, det har jag inte en blekaste aning om... men det hände under vår mini-semester, det har jag räknat ut!

Nu ska vi se om jag kan klämma in lite vila idag! Men jag måste nu ta tag i hundklor, en tovig päls och tvätt =) Men, lite latande kanske jag hinner med... är nämligen ganska sliten!!

I söndags så skulle jag också starta upp en rally-lydnadskurs =), och det blev två eftersom så många vill gå... nu är det inte sååå många träffar så jag ska nog hinna med att lösa ihop det också! Det är ju lite trist med mörker och kyla så här i november, men krisar det får vi väl trängas inne då!

Ja... och i fredags ha ha ha... alltså... tävlingen och mitt mål med inga nollor... ha ha.... fast jag sa ju redan innan att det inte skulle fungera!! Hon var super-taggad!!! Jag hörde under programmet domaren mummla något om att skulle viljat ha ett helhetsintryck... ha ha och hon som skrev, hon undrade hur gammal min hund var... och jag sa att hon inte skulle tro mig ändå!! Betyg: skit! Nöjd med: sättande -8, inkallning m stå o ligg: 9 (!!!) metallapport: 10 =)

Nu kom pappsen! Ha det!! (och ja, ja... jag ska försöka blogga oftare ;-) )

3 kommentarer:

Ingemar sa...

Ok min blogg hade inte blivit uppdaterad på den står det att du uppdaterade för två veckor sen!!!!

lina sa...

Nu har det gått flera dagar...nu måste du berätta !!!

Ingemar sa...

Dax att uppdatera !!!!!