onsdag 11 december 2019

Phu!

Redan onsdag ;-) eller snarare har vi inte kommit längre än.... ha ha ha...


Det jag skulle skriva om krypet i måndags är att vi bara tar ett steg eller två framåt, jag belönar, hon får ligga still och jag belönar det... Allt för att hon ska ta det lugnare. Jag tror att detta kommer bli superbra, bara hon förstår var hon ska vara...


Efter jobbet i måndags så letade jag fram sparken! Och så tog vi den Allis och jag och hej vad det gick!! Alltså, hon är en liten hund. Det går alltså inte superfort, men som hon springer... hon tycker det är superkul och kämpar verkligen på. Tanken var att ta sparken till Bengt och sen gå därifrån... vi åkte spark längre... ha ha ha... den sista biten innan vi vände så stog sparken kvar i diket. Jag vet ju vad jag har i snöret där fram och vill inte att hon tar ut sig helt. När vi kom tillbaka så blev det spark till Bengt och där lämnade vi den innan vi gick hem!
Idag kan jag alltså värma upp med en promenad och sen ta sparken... :-)


Sen på kvällskvisten så var vi in och tränade lydnad i klubbstugan. Och vi körde ungefär samma fokus som i söndags. Tanken är ju att köra på så här ett tag. Apportering och kryp!
Ser jag på bruksprovets poäng i lydnaden så finns det inget som sticker ut så där väldigt. Skall har koeff 2 och platsen har 4, resten ligger på 3. Så jag antar att det gäller att få till en helhet. Men, man kan ju inte träna på allt som behöver läras in samtidigt, utan man får börja i någon ände.


Igår blev det "bara" en promenad på så där 5 km... och sen en lite längre kvällspromenad så även Cider fick sitt :-).
Så har jag ju fått inlogget till min kurs och jag är riktigt sugen på att gå ut och köra... problemet är ju att vi har någon dm med snö, ha ha ha... men så som det blåser idag så går det kanske att hitta någon vindpinad kulle :-). Jag tror jag ska ut och se!


Och nu har jag och Sandra suttit här och eldat upp varandra, så nu kommer hon och flexa så hon kan hem och leta fram en spark... ha ha ha... alltså det är så himla härligt att ut och köra! Nu är det dock betydligt sämre väder än vad det var i måndags när jag var ut... men det kanke går :-)


Nu är det 1 timme och 36 minuter till jag får gå hem... vill nu...


Hej hopp!

Inga kommentarer: