lördag 20 januari 2018

Wow!!!

Testar och ser om det här fungerar. Vore rätt häftigt, men jag vet inte om jag har tålamod till det.
 Åkte upp till kojan igår. Efter mycket tjat från min far o min bror så tog jag skidor på. Vi hade en diskussion om att ha hundarna lös, Lizza kopplad osv.
Med livet som insats körde jag med alla tre i midjebälte och sele.. Phu!! Längesedan jag var så nervös... Jag vet ju hur Lizzan är... Men hon är också väldigt snäll och lyssnar när jag blir irriterad. Frågan var hur det skulle gå tillsammans med skidor, drag o det stresspåslag som blir. Jag har ju haft några slagsmål i det läget.
Till saken hör väl också att Cider hatar när jag har något "fordon", hon hatar cykel, hon hatar spark...
Det gick iallafall toppenbra!!! Alla skötte sig utmärkt, om det var lätt utför fick Lizza gå bakom, var det brant gick jag. Det är svårt att bromsa i ett skoterspår. Nån gång var Lizza lite halvmuppig, men mest av lycka tror jag.
Cider kom på efter en stund att allt inte var som det skulle och försökte krypa in i mig, men jag lyckades lura fram henne och då gick det bra. Det blev så några gånger till också, men jag fick henne att glömma skidorna.
OCH det var otroligt häftigt att se, när vi kom på myrorna här uppe, då ökade farten... Mer o mer ju närmare stugan vi kom. Det måste väl betyda att fler än jag njuter!?

Sen hände en grej till... Här inne har jag den svarta och de vita delad. Har alltid haft det så (Lizza-tid). Så jag delade dem, på med täcken, minusgrader inomhus 😀. Sen när tempen stigit något då började hon försöka komma in till Allis o Cider. Det har aldrig hänt och... Givetvis tyckte jag synd om henne. Ensam liksom... Så jag tänkte att om jag fäller upp tygburen som jag har stående här, då kan hon sova i den, öppen, men hon får vara ifred, men ändå med. Hon vill ha lugn och ro på natten och Cider springer gärna omkring.
Det hela slutade med att hon vägrade gå in i buren utan hon rullade ihop sig med Allis och sov, ha ha ha... De två som alltid undviker varandra... Ha ha ha....
Natten var lugn och nu får de väl bo tillsammans då 😀.

1 kommentar:

Liza sa...

Wow! Lizza alltså :D Ett andra wow! Åka skidor med tre!! :D Jag törs ju inte ens åka med en!
Kram