tisdag 9 januari 2018

och sakta men säkert börjar jag vakna till liv!

För tusan! Jag är ju nästan på benen igen ;-). Jag låter inte särskilt bra, jag snörvlar, nyser och hostar, men förutom en lättare huvudvärk som knackar på ibland så mår jag riktigt bra.

Igår och idag har jag tagit mig ut på lite längre promenader (drygt 6 km idag) och njutit av ett fantastiskt väder!! Det är lätt att gå när det knarrar i snön och biter lite lätt i kinderna. Jag håller verkligen tummarna för något liknande imorgon. Men om någonting stämmer med vädret så borde det inte stoppa med -10-15 en klar dag i januari... men -20 har inte stoppat mig förr så varför nu?? Jag hade -20 som gräns för att åka spark (drag) med första rottan jag hade och de fyrbenta nu lär väl inte vara klenare!?

Nu ska jag snart åka på möte, så jag blir inte långrandig... och jag borde väl därför sluta babbla om väder, ha ha ha...

Igår var det måndag och jag och Allis åkte in och tränade... de andra borde få följa, men jag orkar inte riktigt det än.
Det var en söt liten valpis där och faktiskt blev Allis lite störd av den till en början och det är bra! Vi behöver verkligen bli störda... Nu tycker jag att det gick lite för lätt att komma ifrån det, hon älskar verkligen att träna. Nästa gång kanske Liza eller någon ska få störa oss lite...

Sen måste jag ju säga att hjärnan inte är helt slemfri än... ha ha ha... jag hade med mig klickern in för att jag hade en grej jag skulle klicka. Jag hittade klickern när jag skulle ta fram bilnyckeln och åka hem, innan det var den putsväck!
 Vänstersvängar och sitta kvar. Där ska vi lägga lite fokus nu. Och givetvis fortsätter vi med att få teknik på krypet... Det måste ju gå att få till även på en clumber!? :-)

Idag fick jag två tjädervingar och lite annat fjädrigt av världens bästa granne! Och han har dessutom två till som hänger och väntar på mig. Det är toppen!! Kommer att bli lite apporteringsträning och så ska jag vittra in lite mark och träna lydnad på det, så kan vi träna utan att störa de vilda i vår. Toppen!!

Åh vad det är kul att träna hund!

Denna kväll hade jag tänkt planera lite. Titta på vad vi kan träna inne hemma i vinter och så där... mötet hade jag helt glömt. Men, jag får planera en annan kväll.

Hej hopp!

Inga kommentarer: