torsdag 10 november 2016

STOPP!!!!

Kan det inte bara vara 10 november i 72 timmar nu?? Snälla... och snälla gör så alla mår bra...

Friska familjen talar ;-).

Mig själv tänker jag inte ens ta upp här... jag är ju liksom friskast (även om jag vet att många tvivlar ;-), men jag har inte sagt att jag är frisk eller klok på något sätt...) om man bortser från mina barn, peppar peppar...

Pappa har ont i sin höft och ska börja rehab med en hund som inte riktigt vill vara med... jag önskar att jag bodde närmare och kunde hjälpa till... mamma är sängliggande med något som spökar i magen (jag är övertygad om att det är gallan), mormor är på sjukan i stan och verkade inte må speciellt bra, brorsan är nyoperererad och mår säkert skit på riktigt... Superligan liksom...

Och som att det inte räcker så... Idag ska jag jobba klart, stycka en älg (med hjälp), skotta snö (jag kan nästan inte öppna bildörren på gården och jag handskottar gård + 120m väg ner till E45:an...), ha rallylydnadskurs, lägga upp PM för tävlingen som är i helgen, kolla av tävlingsplanen, fixa en julannons till Klumpisen... och det hade varit skönt att få sova några timmar innan jag ska jobba imorgon ;-).

Hundar!? Jo... det är några rastlösa stackare där hemma... och de ska också duschas och trimmas före helgen, eller iallafall två av dem... Kanske på fredag? Om jag inte måste skotta då... och så är det utvecklingssamtal... aha ha ha ha...

Mitt i all bedrövelse så finns det människor som kan göra att allt känns så fantastiskt!! Igår var Anette o Molle och hälsade på och så klippte vi lite... Vilken snygging han är och hur underbart det är att bara kunna släppa in en till jycke i flocken och inte ens Bira fräser... Ja, Lizza skällde ett par gånger, men hon lät inte särskilt arg... Jag älskar spaniels!! Och när vi fikade så la alla vita sig där omkring oss och sov... Underbart!!
När jag var på sjukan i stan i tisdags för halvårskontroll, då träffade jag en annan Anette och vi surrade, jag vet inte hur länge... Härligt!

Igår var jag till Älvdalen med tjejerna och när det var klart och jag skulle gå ut ur ridhuset då sa Allis: Matte, NU tränar vi!! Och då ridläraren var kvar och bar in hinder så... köpte jag hennes inbjudan direkt :-). Annars brukar vi ju träna mellan ridgrupperna, men nu var vi ju bara med i en grupp... Lilla söta Allis... Vi tränade på sitt-stanna och linförighet och jag kan bara säga att hon utvecklats enormt sen sist vi var där och tränade... fast vi nästan inte tränat något.

Måste ju också berätta att jag köpt golv till köket... men bara till halva, ha ha ha... pappa ska få köpa den andra halvan på onsdag när han ska upp på rehab :-). Sen ska jag bara försöka ta mig till Sundsvall med släpvagn och fixa nya skåp och så får det se till att bli vinter på riktigt!! ;-)

Hej hopp!

1 kommentar:

Liza sa...

Oj vilken sjukliga! :O :( Hälsa krya på er till dom alla :)
Ja ibland så önskar man att dygnet hade många fler timmar och då under den ljusa tiden denna årstid.
Hörs vi inget före så...Lycka till på lördag! :D
Kram