måndag 6 juli 2015

Ett tag sen sist...

men så kan det bli när man inte tränar ;-). Då finns ju inget att skriva... ha ha ha... skojjar bara. Det är väl snarare så att 5 hundar tar sin tid och det har varit för lite strul och för mycket surr på jobbet för att kunna blogga. Men nu har min mail hängt sig och jag är uttråkad! Och liiite irriterad... Var på utställning med Cider i helgen. Fick en riktigt fin kritik, men inget CK. Hon var för mager... Och hon är INTE mager!! Men hon är INTE tjock... nu var jag kanske elak... men hon är lite tunnare i modellen och då hon är ung vill jag inte hon ska bära en massa extra (det vill jag aldrig :-), men... ). Så, just nu känns det som jag ska skita i allt vad utställning heter... Jag tänker INTE sätta fett där massa saknas!

Hittade den här... och jag tycker hon är en idealviktig hund. Hon har fin muskelmassa och bygger just nu på den så det blir bättre och bättre (vilket hon inte skulle kunna göra som underviktig!). Revbenen syns inte, men är lätta att känna (man behöver inte trycka) och där finns ett tunt fettlager (någon mm) mellan revben och hud. Du ser midja...

TACK för att jag fick häva ur mig ;-)!

Annars flyter allt på. Jag har börjat gå på morgon/långpromenad med Lizza, Cider och Bira!! Sååå häftigt!! Skulle nog kunna få med Siri också, men hon är så otroligt seg så jag vet inte om jag orkar släpa på henne. Det är oavsett helt underbart att jag kan gå med Lizza och Cider!

Vi jobbar lite vatten... Kanske har jag hittat en vatten-nyckel på Bira och då anmäler jag henne till vattenprov i augusti. Cider ska få göra någon markeringsövning på land, jobba mer vatten och få något skott, sen ska hon också anmälas till vattenprov! Känns superkul!! Allis simmar också och är MYCKET intresserad av fågel, men jag har ingen bra att träna gripande på och så tror jag att jag ska börja träna gripanden med en dummy först, ha ha ha... och hon är ett antal månader för liten för att starta på vattenprov i augusti ;-) och när hon är lagom stor är det vinter!

Lizza är anmäld till en spårtävling och ev siktar jag på någon rally, men vi får se.

Så på schemat nu står spår, spanieljobb, kontakt, handtarget och lydnad + att jag med Cider ska ha mycket mera kul och träna balans på vår nya balansdisk! Yes vad jag önskar jag hade mer ledig tid!!

Hej hopp!

Inga kommentarer: