lördag 10 januari 2015

torsdag...

... ledig dag. Somnade framför tvn och tour de ski... klev upp, åkte spark ca 7km med Lizza... la mig och sov... klev upp runt åtta, åt middag, gav hundarna mat och rastade dem och... gick och la mig :-D.

När jag åkte spark med Lizzan fick jag otroligt ont i min fot... den som Dimmur trampade på i påskas. Jag har inte känt av den ett dugg efter den läkt ihop så detta oroar mig lite... det känns samtidigt dumt att åka in med den nu :-D :-D. Bryter de upp det som är felläkt då??

Sen var det det här med Lizza och Cider... ha ha ha... jag turas ju om att sätta undan dem. Givetvis är Cider framme mer än Lizza. Dels är hon valp och sen är hon inte lika dryg som Lizzan... Jag brukar låta dem turas om att äta mat framme med de andra och för sig själv...

Tidigare har jag anat att Lizza gjort lekinviter mot Cider, men aldrig fått se det eftersom Lizza slutar så fort jag kommer i närheten av dem. Nu lyckades jag dock ta mig en smygtitt igår. Ha ha ha... jösses vad roligt de har på en varsin sida om gallret... men om Lizza anar att jag är nära så vänder hon ryggen mot Cider och står och tittar åt ett helt annat håll, som "jag har inte gjort något"... ha ha ha... Och nu i morse såg jag en annan rolig grej. Siri gick in i köket där Cider var och då sprang Lizza in och ställde sig mellan dem... ha ha ha... om det inte vore för att Lizza löper vore det nästan läge att testa om de fungerar tillsammans.
 Problemet är väl att Cider är lite för PÅ på andra och det köper nog inte Lizza... :-)

Bara temperaturen slår sig nu så SKA jag ut och spåra!! Känns underbart!! Klättrar typ på väggarna nu....

Hej hopp!

Inga kommentarer: