torsdag 8 januari 2015

onsdag 7/1

Var som vanligt till Älvdalen på ridskolan igår. Cider fick då lite träning!


  • Sittupp -oj... vad duktig hon var! Har inte gjort detta tidigare... blev givetvis några där hon lättade på rumpan lite för mycket, men många riktigt bra!
  • Focus -både sittande och stående, rätt ok. Svårt när det blir mycket med doft = jag måste komma ihåg att sänka kriteriet, öka belöningsfrekvensen eller helt enkelt flytta till en lättare plats!
  • Fokus/baklängesmarsch -samma som ovan + oftare & ännu större yta!
Idag har jag och Johan tagit en liten promenad med Bira och Cider. Kul tycker Cider som får springa lös en del. Idag tycker jag hon var riktigt duktig på att komma när jag ropade :-). Efter skidåkningen så tänker jag ta mig en sparktur med Lizza.

Har ni sett fliken "i väntans tider" ovan? Bira vill alltså inte speciellt gärna gå på långpromenad. Jag funderar på om det kan vara för att hon inte vill gå på morgonen, för det verkar vara ok att gå mitt på dagen?? Hmmm... oavsett så ska jag komma på något bra sätt att lösa detta på! Vi försöker gå en mindre promenad på morgonen i Biras takt och sen tar jag Lizza och ev Siri på em när jag kommer från jobbet och så försöker jag få in Cider någonstans i denna röran också... ha ha...

På lördag ska jag göra ett ryck in på Sveg. Kanske träna lite med Cider utanför ica, om vi får plats bland alla turister och sen tänker jag göra något hårt spår. Helst med tre hundar... Liza??

Idag är jag ledig. Jobbade ju i tisdags och fick då en ledig dag idag... hade hellre haft i morgon, men då jobbar jag igen... 

Hej hopp!

1 kommentar:

Liza sa...

Som det ser ut just nu.... SJÄLVKLART!! Sa just idag till de fyrbenta att - Nä nu MÅSTE vi komma igång, haha.
Kram :)