torsdag 4 december 2014

julskyltning och lite annat

Jag hade inte planerat att åka på årets julskyltning... jag hade ju planerat att åka till Umeå :-D, men ni vet... den som väntar på något gott... ha ha ha... jag hade tänkt åka till Umeå redan på fredagen, men det blev inte fören på måndagen :-).

Julskyltning... bor man i Härjedalen finns inte så många tillfällen att miljöträna en valp, att den får se människor och andra hundar och så. Så, jag åkte in till Sveg fast jag inte ville ;-). Cider blev nog lite chockad :-). men, hon uppför sig som vanligt helt ok. Lite för mycket luktig och på slutet lite för mycket på mot andra hundar, hon fick ju leka med några skojjiga prickar :-).

Sen fick jag lite info om läget på mitt jobb och tog beslutet att på måndag morgon åka in och lämna in en ansökan om tjänstledigt istället för flex. Och när jag sen ringde in på tisdag morgon hade den gått igenom :-).

Jag har alltså varit i Umeå och hälsat på några dagar. Supertrevligt som alltid! Blir en massa hundsurr och clumberletande och spaningar på olika linjer under dessa dagar. Både med Åsa och Gun-Marie... önskar att Umeå inte låg så långt bort så man kunde ta sig en tur bara för att hälsa på också!! Nu fick jag låna en stuga hos Gun-Marie att bo i och den var superfin!! Och så kunde jag elda och ligga i sängen och titta i elden... sen bjöd de på middag, hos Åsa på måndagen och hos Gun-Marie på tisdagen. Och sen verkar det vara lite för Åsa som för mig :-), ALLT händer samtidigt, så på onsdag morgon blev hon mormor och hon var med på BB... och jag lånade med mig Sixten (hunden), ha ha ha... tur att saker går att lösa!

Så, först väntade och väntade och väntade jag på att få ta mig en tur till Umeå. Nu har jag kommit hem och vad ska jag nu göra... jo, VÄNTA och nu så mycket längre...

Och då jag hann in på Birsta på vägen hem så behöver jag inte åka någonstans och köpa hundmat före jul. Nu ska jag bara vara hemma!!

Hundträning har det inte blivit mycket av... men jag har ju börjat göra en liten sammanfattning av lite saker, som ni kanske ser om ni klickar på fliken grunder där uppe :-)... jag inser nu också att min lilla bebis är 6 månader och kan inte ett skvatt, så nu ska jag ta tag i grundfärdigheterna!! Skärpning! Och lika så apporteringskursen som vi går... dax att hugga tag i saker... jösses, jycken kan inte ens stanna... ha ha ha... och vi som ska tävla i typ juni... ha ha ha...

Hej hopp!

1 kommentar:

Liza sa...

Då är det spännande tider framöver :)
Vi håller alla våra tummar, tår och tassar! :)
Kramar