torsdag 17 april 2014

Längtan...

Nu är det 55 minuter kvar till jag slutar! Jag har varit klar med mitt jobb rätt länge (=trist) och jag längtar som gatan ner till Säs och en skön säng :-). Tyvärr har jag ingen komp att plocka av, annars hade jag nog varit på väg nu!
 Eftersom jag inte vetat hur de skulle göra för oss denna dagen, med schemat så hade jag nästan inget köat till mig själv denna dag och nu kl 12 så stängde våra telefonlinor ner också och då... hmmm...

Mina stackars fyrbenta vänner har inte fått göra speciellt mycket. De fick ett varsitt hårt spår i tisdags och jag känner verkligen att det är dax att gå vidare! Efter jag ändrade belöningen till Lizza så tycker jag att hon tog ett supersprång framåt! Med Bira har jag ju bara testat det nya 1 gång och precis efter belöningen levererats så tycker jag att hon blev lite virrig, men det tror jag snabbt kommer försvinna. För den nyfikna levererar jag nu belöningen i spåret, när hunden spårar bra, genom ett tjusigt kast över huvudet. Godis eller leksak... godis går ju snabbare och man kan lätt fortsätta arbeta, leksak är kanske mer värt men tar också mer tid.
  Dessa dagar i Säs ska jag dels skogsspåra med Lizza, hon är ju anmäld till en lägretävling... men också köra en hel del korta spår med variation i underlaget. Mest från hårt (= troligen grusväg) och ut i skogen. Dessa spår lovar jag nu inte ska vara längre än 50m och jag ska leverera belöningar i spåret när det ser bra ut. Detta ska jag göra med dem båda och bara ha en liggtid på 10-20min max... Förhoppningsvis har jag också energi så jag kan åka in en dag och lägga något spår på asfalten på någon av de större parkeringarna som finns inne i Mora!

Oj, hur kan det ringa när det är stängt??

Hej hopp!

Inga kommentarer: