tisdag 6 augusti 2013

:-) & :-(

 Bira superstjärna :-) BIR o CACIB!
 I ringen i rörelse, i vaket tillstånd... i gruppfinalen sov hon :-D
 Glädjegalopp :-)
 Lydnadspass (vad heter det i hästvärlden??) med en elak tant...
Inte kan jag något om hästar, men envis är jag... ha ha ha... Dimmur den snälla söta ponnyn trodde han kunde bestämma farten och vart vi skulle gå... och så mötte han mig :-). Han tycker säkert illa om mig eftersom han dessutom var tvungen att lyssna på Jennifer också sen... Idag har jag träningsvärk! Men kul var det!

Och :-( minen för att Lizza inte kan spåra... fast hon fick ett elakt utgångsläge också... så det är inte bara hennes fel... och så är det väl mest mitt fel eftersom jag är tränaren!? Och det gick inte så bra för de andra deltagarna heller... Liza o Rocky gjorde ett grymt jobb m 5 pinnar, inget slut och för lång tid. Lizza o jag hade 1 pinne (som jag hittade) och slut på tid då vi snurrat och grejsat på samma ställe i ca800m enligt GPSen och då gick jag till vägen... Lizzas spår började på en stig, i ca 20m, sen vek stigen av och spåret fortsatte rakt fram. Lizza hade inte hunnit fästa i spåret och ingen stoppade oss när vi gick fel och jag är säker på att vi fått ett bättre resultat om vi nollat påsläppet! 2 ekipage av 8 fick fortsätta efter spåren... hmmm... Sådant är livet & kanske försöker jag hitta en annan lägretävling trots allt!

Nu ska jag plocka hallon!! hej hopp mellan skurarna

1 kommentar:

Liza sa...

Tur att det finns sura elaka tanter också, haha. ;)
Jag tycker förresten att den vänstra stigbygeln ser ut att sitta åt fel håll. Kan ju se fel då det är på ett kort men om den skulle sitta fel så är det inte bra då de är en form av säkerhetsstigbygel också.
Kram