onsdag 26 juni 2013

Inte alltid som planerat :-)

Man kan väl säga att det regnat idag... just nu regnar det inte särskilt och kanske kanske har det gett upp?? Hundarna fick jag dra ut genom dörren i morse och sen Bira kissat trodde hon att hon skulle få vända, ha ha... Lizza var inte bättre hon... Nu är jag ju orolig för vattensvans på Lizza när det är så här och jag kan inte hitta de bra hundhanddukarna som jag är helt säker på att jag lämnat här!! Och då vill jag inte riskera något, så vi har kojdag idag!

Kojdag innebär att jag har suttit här framför datorn och läst ikapp en massa bloggar som jag inte läst på... jag vet inte hur länge... lite dåligt samvete får jag för att jag inte hängt med en del vänner och stöttat där det behövs, och jag är ju dessutom usel på att följa med på facebook också... inte mitt medium... Jennifer o jag har även varit in på Mora och shoppat så vi ska få frukost i morgon! Upptäckte att det var si o så med det i morse :-) och då köpte vi en sallad till lunch och såg att klockan nästan var tre, ha ha ha... så det blir istället en korv till kvällsmat! Dock var vi så smarta att vi köpte en del saker så det räcker till frukost när vi kommer ner igen också :-) och så köpte vi några till hundiga handdukar!

Jennifer fick in på Granngården och drömma lite bland alla hästiga saker och jag kikade på hundavdelningen :-), jag tröttnade först, ha ha ha... jag prövade även ett par kängor som ligger och väntar på mig i Sveg när jag kommer hem, så nu vet jag nog vilken storlek jag ska ha! Undra om man törs ta dem när man ska ut o vandra... de jag har nu är inte superskönast och jag brukar inte få skavsår...

Har jag glömt att berätta det!? På fredag åker jag Hanna o Liza m hundar (jag tar nog bara 2) upp till Funäsdalen för att vandra ett par dagar. Det ska bli superskoj!!! Längtar.... sen på söndag så åker jag o Jennifer hit ner igen för på måndag så börjar hennes ridläger! Gissa om hon längtar!? :-)

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa en stund innan jag tvingar mig att göra något vettigt ;-)

Hej hopp i vattenpölarna!!

Inga kommentarer: