torsdag 14 juli 2011

OM

någon undrar var jag tagit vägen och om jag avlidit på GU-F:ens sista vecka så kan jag här avslöja att jag lever... :-)

Kom till Säs i lördags, efter en VANLIG resa dit, dvs strul med bilen :-D :-D!! Sen ska jag säga er att det är lite (läs MYCKET) läskigt med det... Några vi känner har fått punka på ett framhjul på lastbilen, de hade änglavakt och lastbilen är bara mos... jag fick också punka på ett framhjul och märkte det inte!! Det var en ren tillfällighet att jag stannade och då såg jag att det var punka... Tänk så olika det kan vara... jag har dessutom ingen aning hur länge jag åkt på punkigt däck. Mysko!

Sen firade vi komidsommar! Härligt, och SÅÅÅ nyttigt för Liten, men inte precis vad jag behövde efter 2 vakna veckor... I måndags sen började jag jobba! Visserligen bra tider, men... jag behöver verkligen sova nu!! På kvällen sen tränade vi på klubben... det första på 2 veckor!!! Men, jag har en underbar hund, eller två egentligen ;-)...

Sen på tisdag var jag på intervju på ett jobb, och till tandläkaren och... jag minns inte riktigt vad jag gjorde på kvällen... tog en långpromenad kanske :-). Stackars hundar... men nu tror jag jag kommit på hur jag ska få ihop det! Igår blev det promenad på morgonen och spår efter jobbet! Johan spårade med Bira och jag med Lizza... hon spårar, hade glömt att man måste markera pinnar, men bara hon blev påmind så blev det bra... DOCK tycker jag att hon är ofantligt slarvig och det är supersvårt att se om hon spårar eller lullar omkring! Måste snitsla mera... :-)

Nu ska jag mata hundar och sen jobba lite igen! Får se när jag återkommer :-).

JO!! Lina, Lizza har plockat ut en tand som gått sönder och vi har ett intyg på att den suttit där och var Ok. :-)

Hej hopp!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Härligt att höra att du lever :-)
Du tar det väl nu lite lugnt och hämtar kraft, annars vet du vad som händer, ja jag vet det är tråkigt.
Kramar till er alla från oss i hogdal.

Liza sa...

Skönt att du lever :) Fast det såg jag ju iofs i måndags :)
Skönt att komma igång...skönt att vara hemma kan jag tänka mig och du...vilken tur att det inte hände något när du fick punka!
Kram

lina & Luzza sa...

okok i see:D Hoppas ni får en forts trevlig sommar:D

Anna-Karin Jönsson sa...

Strul med bilen ..... ja det är du ju van att ha!!! Kul att läsa vad du har för dig. Sköt om dig och massor med kramar!!!