söndag 6 juni 2010

filosofiskt & grattisar...

Ibland är jag lite glömsk, rätt ofta faktiskt!! Men, Britt-Marie, GRATTIS till certen!!! Vad duktiga och vackra ni är!! Fast det kanske inte är så konstigt, det är ju Biras syskon ;-)... sen ska ni också veta att jag tänker på er och hoppas att allt vänder till det bättre!! Och Linda... tycker enormt synd om dig!! Det att få sin hund attackerad av en annan, det måste vara bland det värsta som kan hända...

Sussa!! Grattis till BIS-et igår!! Kanon kul!! Och BIG 3-valp är heller inte illa pinkat! =) Måste vara namnet ;-)


Ibland så blir jag lite filosofisk.... ja, ungefär lika ofta som jag glömmer saker faktiskt, ha ha... Min högsta önskan med mina barn har ju varit att vara hemma med dem... nu har ju inte det varit helt genomförbart, men jag tror ändå jag varit hemma mer än de flesta föräldrar (inte än dig då Sussa...) och jag tycker fortfarande att man ska ha den rättigheten... att få vara hemma med barnen, och betydligt längre än idag! Jag vill faktiskt fostra mina barn själv, vara deras trygghet och de ska veta att jag finns där... men, nu är ju det mer eller mindre omöjligt idag... och det borde ju kunna rättas till! Låt de föräldrar som själva väljer det, (och definitivt INTE lagstifta om att mamma ska vara hemma så länge och pappa lika länge och...) vara hemma med barnen och länge och då kommer det plötsligt att skapas en massa jobb för de arbetslösa också (oj, nu låter jag snart som en politiker också... ;-) ).

Jag har också funderingar på allergier och hur mammor och pappor jobbar och vad vi äter pga att vi jobbar och... tror inte ni också att våra vanor med mat som ska gå snabbt, billigt och som importeras påverkar?? Vi åt ju mycket mera nära förut och då var inte allergier lika vanligt... hmmm...

Nu ska jag göra ett sista ryck med jobbet tror jag... det började regna och då tar vi paus i jordgubbslandsbyggandet. Det kommer bli såååå snyggt!! Ni ska få se =)

1 kommentar:

Britt-Marie Olsson sa...

Hej Marie,
Tack för grattis hälsningen på din blogg och i vår gästbok, tyvärr har vi inte uppdaterat vår hemsidan ännu som du vet är det lite mycket runt om oss just nu, men allt löser sig efterhand. Tack för Bira´s MH test och nu håller jag alla tummar och tår för hennes HD och armbågar. Baloo verkar till att må bra fortfarande vet dock inte hur han reagerar mot okända hundar men vi håller våra tummar för att det går bra.

Hälsningar Britt-Marie