torsdag 9 juni 2016

ide

Andra går i ide på vintern, jag går i ide när det blir för varmt att fungera... Det värsta är att jag tycker kvällarna är fantastiska, utom myggen, men då måste jag ju gå och lägga mig, annars kraschar jag och... om jag håller i mig går det fortfarande bra att stå upp, ha ha ha...

Det har inte blivit något särskilt mycke hund den senaste veckan. Promenader på morgonen med dem alla, när vi inte sovit istället... Vi har ju varit i Säs och där sover man... ha ha ha... och när vi sen kom hem och min klocka ringde, då tyckte Allis att jag var en idiot som klev upp, ha ha ha... hon har fattat grejen!
 I Säs så tränade Allis och jag lite stoppsignal på visselpipan, med musmattan som hjälp. Jag tycker att det fungerade bra och vi kunde öka lite avstånd. Det svåraste är att hitta godbitar som jag kan slänga iväg och som syns på underlaget :-). Det måste blir mer av denna träning nu... mer av det mesta kanske ;-).
 
Sen skulle jag in och träna på klubben före mötet i tisdags, men då öppnade sig himlen och dessutom mullrade det gott, så jag plockade bort allt som jag varit duktig och plockat fram... och gjorde ingenting istället...

Igår var vi i Älvdalen och nu blev det lite Allis-träning innan tjejerna red. Tränade lite linförighet och är riktigt nöjd med henne. Hon var med och gick helt ok, trots störning. Körde även lite vinklar och vänster om halt på stället och det tar sig... Läggande är bra... sittkvar är bra... behöver träna ställande, eller egentligen inte om jag inte ska tävla lydnad :-). Grejsade också lite med utställningsstå, men jag vet inte riktigt hur jag vill ha det... eller det vet jag, men inte hur jag ska träna det :-D :-D.

Hej hopp!

Inga kommentarer: