onsdag 2 september 2015

då fortsätter vi då...

På söndagen då när jag var i kojan så åkte jag hem tidigare än planerat. Det var så rackarns knottigt att det var synd om hundarna (och mig ;-) ) och sen hade jag lite... ont i handen... Blå, svullen, men klarade mig ändå rätt bra!

I Härjeåsjön gjorde vi pass med pappa igen och sen gick vi ner och badade! Alltså, ÄNTLIGEN!! har jag en hund som gillar vatten... Hon bara knatar i, hämtar sin dummy och kanske hämtar Ciders också, eftersom Cider inte är så snabb och kanske inte hinner ut innan Allis hämtat den också... Och givetvis stoppar hon ner huvudet under vattnet när hon griper. Sötnöt! Nu lyckades hon dessutom med konststycket att simma ut, ta sin dummy få syn på Ciders och få med sig bägge in till land samtidigt... och sen springer hon ut och börjar simma, bara rakt ut... så det var bara för mig att kasta en dummy längre bort än vad hon hunnit för att få stopp på henne, för någon inkallning hade jag inte... ha ha ha... Sen var det ett helt företag att få fast henne då vi skulle hem.
Cider badar också, men inte lika fort :-).

Vad gäller träningen har jag ett stort problem. Jag känner att jag måste planera min träning och fixa så allt blir som jag tänkt mig. Det resulterar i att det inte blir tränat för jag har inte inspiration att planera... Men, jag har nu kommoit på att så som läget är just nu så är inte det viktiga att planera träningen utan att jag faktiskt tränar. All positiv träning stärker samarbetet och lär min hund att jobba och så får jag väl ta det viktiga sen då. Då vet de ju hur man lär och det går i rally speed ;-).

Oj, nu hann jag inte mer :-)

Hej hopp!

Inga kommentarer: