fredag 14 december 2018

Vinter!

Och efter så där 3½ dm med snö så kom precis som det ska lite bättre temperatur! Eller, ja... jag tycker det är skönt med perioder med kyla. Man får liksom en anledning att vara lat då, ha ha ha och så kanske man kan få något gjort inomhus också :-), men bara kanske... Sen är det klart... att blir det för länge så kan det bli drygt, men då det inte är något som man kan påverka så är det dumt att haka upp sig, bättre att bara gilla läget och hitta på skojigheter istället, ha ha ha....


Denna vecka har jag inte tränat hund ett dugg... Vi har gått på promenader... inte så långt då vi är ovana vid kylan än... Ja, och i början av veckan skottade jag snö och om jag inte minns fel så ställde jag in en promenad då.
FMTK-appen har jag satt på paus. Man kan inte springa när det är -20-25 på dagen... det räcker gott att gå då!


I helgen så ska jag på julbord, och jag har lite ångest för det... ha ha ha... inte min grej... men det kan bli helt fantastiskt också, vem vet!? Jennifer och Johan ska vara hemma med hundarna och jag kommer hem runt kl 1 på natten mellan söndag och måndag...zzzz... men det lär nog gå!


Sen kanske vi kan få till lite måndagsträning i klubbstugan, men Allis och jag får inte vara på mattan i klubbstugan, och är det många pojkar där så är det kanske dumt att vi är där och är temperaturen så här så är det dumt att ha någon i bilen. Inte lätt nu!


På torsdag så åker jag och Jennifer söder ut och hämtar hem en pojke som ska bo hos oss över jul. Spännande!!
Detta har dock hjälpt till att ta beslutet att vi kommer fira jul på backen i Älvros. För första gången i mitt liv ska jag inte vara med mamma, pappa och mostrar... Men med tanke på hur vårt hus kommer vara i jul så känns det bäst att göra så. Vi hade dessutom ingen lust att åka... Nä, det blir mys i soffan och "Tomten är far till alla barn..."


Idag har jag kortdag, en "kollega" (jobbar på Sykes, är från Lillhärdal, bor i Älvros...) tvingar mig att gå på jobbets julbord och jag är väl snäll och följer med då... ha ha ha...


Och så ska jag kanske jobba lite på Allis kryp idag. Det börjar bli hög tid att ta tag i det nu!


Hej hopp!

1 kommentar:

Liza sa...

Hoppas att sjösjukan höll sig borta :D Så du fick behålla all den goda julmaten :D :D
Kram