tisdag 4 december 2018

nu snöar det... :-) :-)

...det är tisdag, jag känner mig trött och sliten... min plan var/är att springa när jag kommer hem (appen säger "gymma" som pass tre denna vecka också, men jag måste hålla i detta...), sen måste jag antagligen skotta snö... och så ska jag försöka ha middagen klar till fem... och så ska jag på möte kl 18.30 i Sveg... och att skotta kommer antagligen ta någon timme... Ja, ja... det löser sig säkert! Eller så får jag parkera hos grannarna, ha ha ha...


Igår fick jag ett mess från Liza att hon hade möte och inte skulle träna... och då kände jag, näää.. jag skiter i det... det hade kommit typ 2cm snö/slask och jag kom inte upp för backen så jag fick skotta och kände mig otroligt lat... Så kom jag på Lena... hon kanske tänkt träna... och jag tror hon kände ungefär som jag, men vi slog ihop vår energi och gav varandra lite extra (iallafall fick jag lite energi :-) ) och så tränade vi en stund.


Allis fick komma ut först och hon är också en själ som sprider otroligt positiv energi runt sig... Fantastiska lilla hund!
Fotgående, hopp över hinder, sitt-stå och ligg-stå tränade vi på och så blev det en och annan snurr också :-).
Hon börjar bli riktigt bra på det där nu... det är väl snurren som är svår... men om jag kommer ihåg att träna på den så ska det nog gå.
Jag borde verkligen ta tag i krypet... Ska jag få till det under vintern så är det dags att ta sig i kragen och anledningen till det kommer i mina tankar längre ner!


Cider fick också komma ut. Fortafarande med huvudmålet att komma när jag ropar och sen blandar jag in lite annat också :-). Hon är superkul!! Hon gör liksom allt med ett skutt och hela hon lyser av glädje... superkul!! Det är så synd att det oftast är annat som kommer in, slår till och tar över...


Just nu vill jag åka skidor, massor med skidor... och så väntar jag på löp och så krockar allt... För om jag tar en valpkull, då kommer jag missa en stor del av skidsäsongen... skulle jag sparat en hane istället?? Varför ska jag ha tikar? Nu har jag en fantastisk linje som jag vill behålla... men jag skulle ju kunna ha bara hanar hemma och kunna träna året om och alla år... ha ha ha...
Sen var ju tanken att Allis skulle börja löpa i oktober eller något... och valparna födas i december och sen skulle vi ha vårvintern på oss att komma igång... ha ha ha... Nu har hon inte börjat löpa än och jag kan bara konstatera att jag inte blir klok på detta!
Kommer vi kunna starta lägreklass i maj/juni?


Hej hopp!

Inga kommentarer: