torsdag 1 december 2016

?

Det är längesedan mina hundar fick någon aktivitet nu... Allis börjar klättra på väggarna (och jag också :-D :-D), de andra klarar det rätt bra... I måndags var jag till Sundsvall och Ikea, med hem hade jag antagligen överlast i min bil... 3 köksskåp & lådor, 2 pallar och en massa annat :-). På tisdagen började jag och Jennifer med att skruva ihop pallarna, men tyvärr fungerade inte gängen på ett ställe i den ena pallen... Sen hade jag möte på kvällen... Igår flängde jag runt en del, men började skruva ihop skåpen! Efter det första var klart så ringde pappa och jag sa att det här var ju enkelt och går hur fort som helst OCH givetvis skulle jag inte sagt det... Jag satte fast ett par delar på lådfronten fel, fick plocka lös och göra om, monterade ihop lådan, mätte och skruvade fast fästena i skåpet, satte dit lådan och hmmm... det såg inte riktigt rätt ut... jag hade monterat fronten upp och ner... tittade på den när jag började, men tyckte det såg lika ut. Typiskt! Först slet jag som ett djur för att få lös fronten, sen kontaktade jag ikea chatten för att få hjälp. Vi pratade inte riktigt samma språk, men jag fattade hur det var uppbyggt och kunde få lös den och så blev det till att skruva lös delarna igen ;-).
 Innan kvällen var slut så var alla tre skåpen ihopsatta, 2 lådor och en skåplucka och så hade jag öppnat förpackningen på en låda till, men där var botten sprucken.
 Nu har jag två saker att "klaga" på, men väntar till allt är klart ifall det blir mer. Drömmen vore att hinna idag, men jag har ju kurs ikväll :-). Vi får se....

Förutom detta, mitt blåa ben och fotled så rullar allt på, men jag och de fyrbenta skulle behöva lite aktivitet tillsammans! Riktigt långa promenader skulle sitta fint och lite träning av små söta moment/delar! Men, det vore skönt att få köket fixat före jul, så det är väl bara att ösa på!

Nu ska jag ordna med baksidan av mitt jobb... rycka in på en avdelning där jag inte jobbat på 3½ år och därför inte har en aning om vad jag ska svara på deras frågor... ha ha ha.. bra service...

Hej hopp!

1 kommentar:

Liza sa...

Det låter som att du har FULLT upp nu. Och sånt kan ju vara både och kul eller inte kul.
Det är inte bara dina hundar eller du som börjar klättra på väggarna, det gör vi oxå snart.
Blir det okey väder i helgen (läs söndag) så funderar jag på lite hårda spår. Sugen?
Kramar