tisdag 1 september 2015

träning

Nu skulle jag verkligen behöva skriva av mig, massor! Men det är fullt ös på jobbet nu och den sista tiden har jag inte suttit på telefon (då kan man ha lite glapp mellan samtalen ibland...) och allt har bara rullat på. Nu har jag 5 min tills jag slutar och tänkte mest visa att jag lever ;-). När jag kommer hem och har grejsat på lite ska jag försöka mig på ett längre blogginlägg, med bilder!! Men, jag lovar inget, för jag vet hur det kan bli... ;-).

Kan ju börja lite här!

Jag och hundarna tog vårt pick och pack och begav oss till kojan, en underbar stuga i skogen... Där latade vi oss, gjorde i ordning några pass, hade ett hundslagsmål... och... latade oss :-).

Jag är djupt imponerad av Allis! Underbara lilla jycke!! Vi skulle träffa pappa vid en annan stuga där i skogen. Ett ställe där det nästan aldrig är någon... han skulle åka 4-hjuling dit och vi gå. Och när Allis och jag kommer där så hux flux står han bara där och det var nästan så jag hoppade högt. Allis, hon rycker till lite av överaskningen och blir sen helt ÖVERLYCKLIG över att hitta en människa i skogen... ha ha ha... Sån underbar reaktion!

Sen fick vi åka med på 4-hjulingen och det var som väntat inga problem. Hon satt/låg mellan mig och pappa och tittade på det vi åkte förbi. Inget bråk, lugnt och fint! När vi stannade så grejsade hon lite vid första passet, sedan rullade hon ihop sig vid ett däck och sov sött :-).

Ja och så hade jag ju slagsmål... på kvällspromenaden. Jag skulle stanna och fota solnedgången och mitt på en STOR myr hittade Lizza en fläck myr som bara var hennes... och när Siri skulle kolla vad hon hitta så... ja, bakom ryggen på mig... Jag vet hur jag ska dela dem, men var just då ur less!! Korkade rottisar!! Och varför måste Siri svara direkt?? Pucko! 4 hål i kinden på henne och eftersom jag var så korkad och stoppade in min hand i hennes mun så fick jag också ett hål... suck!

Nu åker jag hem ;-)

Inga kommentarer: