onsdag 9 oktober 2013

en liten titt...

det är lite jobbigt att blogga här på jobbet... jag måste fortfarande skriva i html och jag måste komma ihåg alla < och andra tecken och då tappar man liksom en del av flytet! Trist... undra om man törs försöka installera något annat program när man är här på jobbet...

Just nu är jag inne i en tröttperiod och jag har inte energi att träna min energiska hund, jag blir bara vrång då, samtidigt behöver jag verkligen träna henne!! Men så många minuter effektiv träningstid har det inte blivit på henne nu på slutet, i alla fall inte lydnadsträning.

Spår har det blivit! När Liza och jag var ute i helgen, först på lördagen så fick hon ett hyggesspår och hon är noga och bra! Och på söndagen så fick hon ett i en helt annan typ av terräng än vad hon är van vid... hygge, myr, vattenhål ( :-D ), blötmarkstuvor, ett stycke tallhed och ner i härligheten igen! Liza som la spåret upplever det som att Lizza blir ännu mer noggrann när det blir lite klurigare terräng och det är superskönt tycker jag!! Och... alltså, varför misslyckas hon på vissa spår när jag tycker hon känns så säker??

Roligast med helgens spår är ändå Angus och Rocky, där vi testat nya starter och det ska verkligen bli kul att följa, för det kändes som ett framsteg med dem båda!!

Bira... hon är otroligt rolig!! Hon är inte halt, men vi har inte börjat med längre promenader än ca 1km som längst. Jag tar det lugnt, eller, hmmm.. återkommer i den frågan, vi undviker vägar och jobbar helst i ospårad mark! Jag har kört lite skogssök, och Liza har filmat lite som jag kanske laddar upp när tid finns! Och hon far fram som bara den och igår så var hon till och med lite väl vid i sitt sökande och glömde hålla kontakten hela tiden, men hon lyssnade ändå på mig när jag sa stopp, ha ha... galna hund!! Men hon verkar må bra, fast jag går och stirrar på hennes ben och inbillar mig att hon haltar titt som tätt, men jag tror faktiskt inte hon gör det!

Jag har också återupptagit promenaderna med Lizza, sakta men säkert jobbar vi oss till ytan igen!

Hej hopp!

Inga kommentarer: