tisdag 12 februari 2019

jaha...

Nu sitter jag här igen... Jag har massor att göra, supermassor faktiskt! Meeen... nu vill inte vårt mailsystem vara med. Så kom mailen igång och så gick jag på lunch... nu är jag tillbaka och mailen fungerar inte igen... Vi kan dessutom nästan inte göra någonting utan mailen. OCH det är urtrist!! Ska jag sitta här på det här **** stället så kan jag ju åtminston få jobba så tiden går!


Istället har jag suttit och läst lite regler, för att ha något vettigt att komma med när det gäller uppdatering av poäng för ÖHBK-trofén. Liza har börjat se över det och gjort ett hästjobb :-) och så kommer jag och sabbar det ;-).


Kameran har jag fått igång, så nu har jag koll på vad som händer där hemma när jag inte är hemma. Perfekt! Och wifit fungerar fortfarande, ha ha ha...


Det har inte blivit så mycket gjort med de fyrbenta. Jag tycker det ser jobbigt ut för Allis och jag har liksom tappat motivationen lite... Jag borde ju ta tag i Cider, men det är lite halvsvårt. På onsdag hoppas jag att det blir träning och jag ska då ta med henne!


Igår blev det först en promenad med de två vita. Ca 5 km gick vi. Det var otroligt vackert väder så det var väldigt många ute och gick, så jag vågade inte ta alla tre. Behöver jag säga att jag inte mötte någon??
Lizza fick en tur med sparken. Lite dåligt tryck tycker jag, men för att vara premiärturen och med en 9½ åring så ska man väl vara nöjd. Hon är ju inte någon egentlig dragare heller... Inlärt beteende med hjälp av bollen :-).


Idag tror jag att jag ska dela på dem igen när jag går. Kanske inte gå riktigt lika långt och gå en tur och trampa väg uppåt med Lizzan. Kanske kanske kan hon få springa lite lös också.
Det är en fin tid nu. Liiite för varmt bara ;-).


Hej hopp!

1 kommentar:

Liza sa...

Det är som här då,när man tror man ska möta massor är ingen ute och går :P
En tanke ang draget... Hon kanske är som Amic, drar hellre med en typ Y-sele. Han drar men inte med någon fart om han har typ Björkis :P
Kram